بهترین کتاب های حوزه حافظه و یادگیری
ئربهترین کتاب های حوزه حافظه و یادگیری
چرا یادگیری مهم است؟ آیا تا به حال به این فکر کردهاید که چرا همیشه به ما میگویند هرگز از یادگیری دست نکشیم؟ به این دلیل که یادگیری سوختی است که موتور رشد شخصی و حرفهای را به حرکت در میآورد. این یک سفر مادامالعمر است که ذهن ما را تیز میکند، ادراکات و نگرشهای ما را شکل میدهد و زندگی ما را ارتقا میبخشد. هر چیز جدیدی که یاد میگیریم لایه جدیدی از رمز و راز و جادوی زندگی را آشکار میکند. مهم نیست که ما چه کسی هستیم یا از کجا آمدهایم، ظرفیت ما برای یادگیری و رشد، سفر ما را در این دنیای همیشه در حال تکامل مشخص میکند. ما در این مقاله با توضیح ماهیت یادگیری، ابزارهای آن و معرفی بهترین کتاب های حوزه حافظه و یادگیری سعی در پرداختن همه جانبه آن داریم.
فهرست مطالب
یادگیری چیست ؟| بهترین کتاب های حوزه حافظه و یادگیری
یادگیری برای بشریت ضروری است. آنقدر در زندگی ما جا افتاده که به ندرت به معنای آن فکر میکنیم. یادگیری فرآیند کسب مهارتها، دانش، درک و ارزشهای جدید است. این کاری است که افراد به تنهایی میتوانند انجام دهند، اگرچه به طور کلی با آموزش آسانتر میشود: فرآیند کمک به فرد یا گروهی از دیگران برای یادگیری. با حمایت آموزشی، یادگیری میتواند کارآمدتر اتفاق بیفتد. آموزش همچنین نحوه جمعآوری و به اشتراکگذاری همه مهارتها و دانشی است که به صورت فردی یاد میگیریم. بهرهمندی از آموزش به جای ایجاد مهارتها و دانش جدید توسط خودمان از ابتدا بخشی از معنای زندگی در جامعه به جای انزوا است. یادگیری و آموزش فراتر از دانش و مهارت است.
به زبان ساده، یادگیری و آموزش کمک میکند تا زندگی و تمدن بشری را آنطور که میشناسیم کنار هم نگه دارد. آنها چیزی هستند که ما برای بهتر کردن جوامع خود برای خود، اطرافیان و کسانی که بعد از ما میآیند، استفاده میکنیم.
به همین دلیل است که حق آموزش ابتدایی رایگان در اعلامیه جهانی حقوق بشر گنجانده شده است که بیان میکند “آموزش باید در جهت رشد کامل شخصیت انسانی و تقویت احترام به حقوق بشر و آزادیهای اساسی باشد” و «باید تفاهم، بردباری و دوستی را میان همه ملتها، گروههای نژادی یا مذهبی ترویج کند».
امروزه یادگیری برای ما چه معنایی دارد؟
در ادامه مقاله بهترین کتابهای حوزه حافظه و یادگیری باید به تاریخ آموزش در میان انسانها نگاهی داشت. شیوههای آموزشی را میتوان عملاً تا جایی که زندگی انسان پیش میرود، ردیابی کرد. شواهدی مبنی بر آموزش و یادگیری از بقایای زندگی بشر به هزاران سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد. و این دقیقاً جایی است که شواهد مکتوب یافتهاند. آموزش شفاهی و عملی (به عنوان مثال، انسانهای اولیه به طور فیزیکی به کودکان خود آموزش شکار و علوفه برای غذا میدهند) احتمالاً حتی به عقب تر از این نیز باز میگردد.
یادگیری در سرتاسر جهان در طول تاریخ زندگی بشر ادامه داشته است، به روشهایی بیشتر از زمانی که ما در اینجا در مورد آن بنویسیم. با این حال، انقلاب صنعتی چهارم تأثیر زیادی بر نحوه رویکرد ما به عنوان یک جامعه جهانی به آموزش در آینده خواهد داشت. انقلاب صنعتی چهارم به ظهور سریع فناوریهای جدید از جمله دادههای بزرگ، هوش مصنوعی، اتوماسیون و اینترنت اشیا اشاره دارد. زندگی در این چشمانداز جدید فناوری ایجاب میکند که رویکردمان به آموزش را از طرق مختلف تغییر دهیم.
سیترا به نقل از زیستشناس آمریکایی آمریکایی E.O. ویلسون، که گفت: «ما غرق در اطلاعات هستیم، اما مشتاق خرد هستیم. بنابراین، جهان توسط کسانی هدایت میشود که میتوانند اطلاعات صحیح را دقیقاً در لحظه مناسب جمعآوری کنند و در عین حال انتقادی فکر کنند و تصمیمات مهم را عاقلانه بگیرند.»
مزایای تقویت حافظه و یادگیری | بهترین کتاب های حوزه حافظه و یادگیری
براستی که توسعه فردی یکی از مزایای بسیار مهم یادگیری و آموزش در هر سنی است.
- یادگیری باعث افزایش اعتماد به نفس میشود
وقتی چیزهای جدید یاد می گیرید، دانش و مهارت به دست می آورید. اینها می توانند در بخش های مختلف زندگی، مانند محل کار یا مدرسه، به شما کمک کنند. وقتی چیزهای بیشتری بدانید ممکن است احساس بهتری نسبت به خودتان داشته باشید. این همان چیزی است که ما به آن اعتماد به نفس می گوییم. وقتی اعتماد به نفس دارید، می توانید بدون احساس ترس یا نگرانی کارها را انجام دهید.
نکته: به یاد داشته باشید، اشتباه کردن در هنگام یادگیری اشکالی ندارد. اشتباهات بخشی از فرآیند یادگیری هستند و می توانند به شما کمک کنند تا بهتر شوید.
معرفی بهترین کتاب های حوزه حافظه و یادگیری |کتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین
اولین کتاب برای تقویت حافظه و یادگیری کتاب بسیار جالب و زیبای قدم زدن روی ماه با اینشتین نوشته جاشوا فوئر است. او شما را به سفری جذاب در دنیای علم از حافظه معمولی به حافظه نوابغ میبرد. تکنیکهای بکار گرفته بزرگان را برایتان رمز گشایی میکند. حافظه را هنر میخواند. ادعا دارد که برخلاف تصور رایج، شما میتوانید حافظهتان را پر و بال داده و آن را همچون دانشمندان و نوابغ قدرتمند گردانید.
او در چندین فصل به طور مفصل حافظه را به چالش میکشد، زیر و بم آن را درآورده و سعی میکند با تجزیه و تحلیل آن کیفیت مطالعه شما را بالا ببرد. از هر آنچه آموخته برای شما میگوید. او ذاتی بودن حافظه را زیر سوال برده و آن را مجموعهای از مهارتها و ترفندها میداند.
جاشوا فوئر روزنامه نگار است. همینطور نویسنده و متبحر در علوم تجربی. او با نوشتن این کتاب سعی کرده تا باور مخاطبان را به اهمیت و قابل دسترس بودن حافظه تغییر دهد. مخاطب این کتاب تمامی گروههای سنی را شامل میشود از نوزادان تا میان سالان. به جرات میتوان ادعا داشت که خواندن این کتاب میتواند زمینه ساز تغییراتی شگرف در زندگی باشد.
خرید کتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین نوشته جاشوا فوئر |
بهترین کتاب های حوزه حافظه و یادگیری
یادگیری ماورایی؛ یادگیری مهارتهای سخت