سبد خرید

کتاب شرکت خلاقیت | داستان شرکت پیکسار

خرید کتاب شرکت خلاقیت نوشته اد کتمول

کتاب شرکت خلاقیت (Creativity inc) کتابی که از زبان اد کتمول؛ موسس شرکت پیکسار و دیزنی به همراه استیو جابز است. یکی از پروفروش ترین های نیویورک تایمز و بهترین کتاب سال هافینگتن‌پست شناخته شده است.
مدیر قدرتمند کیست؟ خلاقیت چگونه وارد کسب و کار می شود و چه تاثیری بر روی کارمندان دارد؟ آیا کیفیت را در آغاز هر کسب و کاری قرار می دهید؟ برای اتفاقات پیش‌بینی‌نشده و تصادفی در کسب و کارتان آماده اید؟ افراد مهم تر اند یا ایده ها؟ چگونه می توان استارتاپی بر پایه خلاقیت و کشف مسائل حل نشده بنا نهاد؟
اد کتمول در این کتاب از آموخته ها و اشتباهاتی که در شرکت پیکسار تجربه کرده است را روایت می کند. رازی که بسیاری از مدیران می خواهند مسیر خلاقیت و کار آفرینی را برای خود و کارمندانشان به درستی طی کنند و به موفقیت برسند.

کتاب شرکت خلاقیت | اد کتمول

کتاب شرکت خلاقیت؛غلبه بر نیروهای غیر‌منتظره‌ای که سر راه الهام بخشی قرار می‌گیرند.
نویسنده: اد کتمول و امی والاس(Ed Catmull)؛ ‏‫ترجمه: ریحانه توکلی / ناشر: هورمزد
تعداد صفحه: 443 صفحه
قیمت: 45000 تومان
قطع: رقعی
چاپ: دورنگ
شــــابک:    1-31-8665-600-978
نوبت چاپ: اول، 1397

مقدمه: بخش اشیاء گمشده
بخش اول: آغاز به کار
بخش دوم: حفاظت از ایده‌های نو
بخش سوم: ساختن و نگه‌داشتن
بخش چهارم: محک زدن آن‌ چه می‌دانیم
مؤخره: استیوی که می‌شناختیم

اد کتمول نویسنده کتاب شرکت خلاقیت

شرکت خلاقیت؛ غلبه بر نیروهای غیرمنتظره‌ای که بر سر الهام‌بخشی قرار می‌گیرند.

کتاب خلاقیت؛ نوشته ادکتمول فقط مختص کارکنان شرکت پیکسار، مدیران اجرایی سرگرمی یا تهیه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنندگان فیلم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کارتونی نیست؛ بلکه برای هر فردی است که خواستار کارکردن در محیطی است که خلاقیت و حل مسئله را پرورش می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهد. این کتاب مخصوص تمام رهبران خوبی است که با برتری‌بخشیدن به کسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وکارها کمک می‌کنند افراد خلاق در مسیر درست باقی بمانند.

فرض این کتاب بر این است که موانع بسیاری در مسیر خلاقیت وجود دارد؛ اما ما می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانیم برای حمایت از فرایند خلاقیت قدم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی مؤثر برداریم. در این کتاب، درباره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ گام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مؤثر در شرکت پیکسار بحث خواهیم کرد. به عقیده اد کتمول، متقاعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کننده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین مکانیزم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی هستند که با عدم اطمینان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، ناپایداری و البته بی‌صداقتی سروکار دارند؛ دقیقاً همان مواردی که ما قادر به دیدنشان نیستیم.
اد کتمول باور دارد، بهترین مدیران به آنچه نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دانند اعتراف می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و فضایی برای بروز آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها ایجاد می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند؛ البته نه فقط به دلیل اینکه این خاصیت نسل بشر است، بلکه تا فرد مفهوم آن را نپذیرد، مؤثرترین پیشرفت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها اتفاق نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌افتد.
بنیان‌گذار شرکت پیکسار این را باور دارد، مدیران باید بازبینی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را با دقت انجام دهند و در انجام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دادن این کار سخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری نکنند. در عین حال، ریسک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را بپذیرند. آن‌ها باید به افرادی که با آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها کار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند اعتماد کنند و در روشن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کردن مسیر برای ایشان کوشش نمایند. از طرفی، همواره باید به چیزهایی توجه کنند که ترس به‌وجود می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آورند و با آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها درگیر شوند. تک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تک ما فقط زمانی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پذیریم چیزی را نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دانیم که در آرزوی آموختنش باشیم.شرکت خلاقیت؛ غلبه بر نیروهای غیرمنتظره‌ای که بر سر الهام‌بخشی قرار می‌گیرند.

شرکت خلاقیت، قطب‌نما برای مدیران و شرکت‌ها

این کتاب به چهار بخش تقسیم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود: آغاز‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کردن، حفظ ایده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نو، ساختن و پشتیبانی و آزمایش دانسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها.
کتاب خلاقیت شرح‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حال شرکت پیکسار نیست؛ اما در برخی موارد، برای درک اشتباهاتی که انجام داده‌ایم و درس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی که آموخته‌ایم، سرگذشت شرکت پیکسار را هم بررسی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم.
من حرف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بسیاری درباره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ توانایی گروه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها برای تشکیل جمع و سپس محافظت از آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در برابر نیروهای مخرب دارم که حتی در قدرتمند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین شرکت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها نیز حیاتی جلوه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.
آرزوی من این است: با شرح جست‌وجو درباره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ منابع پریشانی و وهم در شرکت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پیکسار و دیزنی به دیگران کمک کنم از تله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پنهانی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای اجتناب کنند که مانع انجام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دادن کار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند و حتی برخی اوقات، هر نوع کسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاری را تخریب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.
در این میان، نکته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی کلیدی برای من وجود داشت؛ همان چیزی که در طول نوزده سال از زمان ساختِ داستان اسباب‌بازی‌‌‌‌‌‌‌ شروع کردم و انگیزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مرا حفظ کرد. من درک کردم که شناسایی این نیروهای مخرب صرفاً تمرینی فیلسوفانه نیست؛ بلکه مأموریتی بسیار مهم و حیاتی است.
شرکت پیکسار در احیای نخستین موفقیتش به رهبرانش نیاز داشت تا هوشیار باشند و به آن توجه کنند. این نیاز برای گوش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زنگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بودن هیچ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گاه کنار نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رود؛ بنابراین، این کتاب درباره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ توجه مداوم است، چیزی شبیه راهنمایی از طریق خودآگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بودن مدیران و شرکت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها. این امر بیان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کننده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ایده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی است که به عقیده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ من بهترین حالت ممکن را در ما به‌وجود می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آورند.

اد کتمول با شرکت خلاقیت دنیا را متحول ساخت

«اد كتمول» یكی از رؤسای استودیو پیكسار، در این کتاب، داستان پیكسار را از زمانی كه شركتی كوچك و پیش‌ پاافتاده بود، تا زمانی كه با تبادل‌‌نظر «استیو جابز» رشد كرد، توضیح داده است. اد کتمول هم بنیان‌‌گذار استودیوهای انیمیشن پیکسار و هم رئیس انیمیشن پیکسار و انیمیشن دیزنی است. او پنج جایزه‌‌ی دانشگاهی شامل جایزه‌‌ی «گوردون ایی ساویر» را به دلیل موفقیت مادام‌‌العمر در رشته‌‌ی گرافیک‌‌های کامپیوتری دریافت کرده است. کتمول، مدرک دکترای خود را در رشته‌‌ی علوم کامپیوتر از دانشگاه یوتا گرفته است.

او با درک این موضوع که برای توسعه‌ی فعالیت‌‌های شرکت، در ابتدا باید به نیروی انسانی بها داد و سپس فرآیند توسعه‌‌ای را مدیریت کرد، شرکت خود را برپایه‌ی فرهنگ خلاقیت پایه‌‌گذاری کرد. کتاب «شرکت خلاقیت» حاصل تجربه‌‌های کتمول در ایجاد محیطی خلاق است که حاصل آن تولید فیلم‌‌های انیمیشنی بود که صنعت سرگرمی در دنیا را متحول کرد.همچنین این کتاب برخی ویژگی‌‌های شخصیتی استیو جابز را که بیست‌‌و‌‌پنج سال به صورت مستقیم با او همکاری داشت، تحلیل می‌‌کند.
کتاب شرکت خلاقیت، داستان شرکت پیکسار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری ...