سبد خرید

کتاب کد فکری | دیل کویل | نشر هورمزد

خرید کتاب کار تیمی موثر نوشته دنیل کویل

دنیل کویل در کتاب کد فکری به توضیح نحوۀ کارکرد روش فعالیت گروهی می‌پردازد. او طی مدت چهار سال بر روی هشت گروه موفق برتر دنیا بررسی کرده است. یکسری مهارت ها را عامل محرک تفکر گروهی برای ایجاد ارتباط متقابل می داند.
روش کارکرد این مهارت ها: ایجاد امنیت، بیان کاستی ها، هدف گذاری باید کشف شود.

کتاب کد فکری | دنیل کویل

کتاب کد فکری (culture code)
نویسنده: دنیل کویل (daniel Coyle)؛ ‏‫ترجمه: مژگان حیدرعلی/ ناشر: هورمزد
تعداد صفحه: 284
قیمت: 47000تومان
قطع: رقعی
چاپ: دورنگ
شــــابک: 5-66-6010-622-978
نوبت چاپ: اول، 1398

کتاب کد فکری | دنیل کویل | انتشارات هورمزد

مهارت اول: ایجاد امنیت
فصل 1: سیب‌های سالم
فصل 2: روز بیلیون‌دلاری؛ وقتی‌که اتفاقی نیفتاد
فصل 3 : آتش‌بس موقت در کریسمس
فصل 4 : چگونه احساس تعلق ایجاد کنیم؟
فصل 5 : ایجاد زمینۀ احساس تعلق
فصل 6 : ایده‌های قابل‌اجرا
مهارت دوم: موهبت کاستی‌پذیری (کامل ‌نبودن)
فصل 7 : بگویید چه می‌خواهید تا کمک‌تان کنم
فصل 8 : حلقۀ کاستی‌پذیری
فصل 9 : همکاری عالی
فصل 10 : ایجاد همکاری در گروه‌های کوچک
فصل 11 : چگونه با دیگران همکاری کنیم
فصل 12 : ایده‌های قابل‌اجرا
مهارت سوم: هدف‌گذاری
فصل 13 : سیصدویازده کلمه
فصل 14 : ماجرای اوباش انگلیسی و جراحان
فصل 15 : گام‌هایی در جهت دستیابی به تخصص و کارایی
من

دنیل کویل نویسنده کتاب کد فکری

دنیل کویل (Daniel Coyle) نویسنده پرفروش در کتاب های نیویورک تایمز با عناوین : کد نبوغ، کتاب کوچک نبوغ، رقابت پنهان (با مشارکت تیلور هملیتون) و کد فکری است که این کتاب به انتخاب مجله بلومبرگ و مجله لایبری کتاب برگزیده سال معرفی شد.
او همچنین به همراه تیلور همیلتون جایزه بهترین کتاب سال 2012 را به خود اختصاص داد. دنیل کویل مشاور ویژه «کلیولند اندینز» است و با «مجله اوت ساید» به عنوان ویراستار ارشد همکاری می کند.
او در طی سال تحصیلی در شهر اوهایو در کلیولند زندگی می کند و در تابستان به همراه همسر و چهار فرزندش در شهر هومر در آلاسکا اقامت دارد.

کتاب کد فکری به توضیح نحوۀ کارکرد روش فعالیت گروهی می‌پردازد.

فرهنگ گروهی یکی از نیروهای بسیار قوی روی زمین است. می‌توان حضور آن‌ را در تجارت‌های موفق، گروه‌ قهرمانان و خانواده‌های موفق مشاهده کرد؛ حتی حضور نداشتن یا مسموم‌شدن این فرهنگ‌ها را نیز می‌توان احساس و کمترین تأثیرات آن را ارزیابی کرد.

بر اساس نتیجۀ تحقیقی که در دانشگاه هاروارد طی یازده سال روی بیش از دویست شرکت انجام شد، یک فرهنگ گروهی قوی می‌تواند ۷۵۶ درصد سودآوری داشته باشد؛ اما نحوۀ عملکرد درونی این سیستم فکریِ گروهی همچنان مبهم است. همۀ ما در سازمان‌ها، جوامع و خانواده‌هایمان به‌دنبال اجرای این سیستم فکری قدرتمند هستیم و به خوب‌بودن آن آگاهیم؛ اما دقیقاً با نحوۀ کارکرد آن آشنایی نداریم.

شاید دلیل این آشنا نبودن، شیوۀ نگرش ما به این موضوع باشد. ما این تفکر را نوعی ویژگی طبیعی مانند دی‌اِن‌اِی می‌دانیم. یک فرهنگِ گروهی قوی، مانند آنچه در شرکت گوگل، دیزنی و یگان‌ ششم‌ سیلز دیده می‌شود، بیش از اینکه سازمان‌یافته به‌نظر بیاید، کاملاً منحصربه‌فرد و متمایز به‌نظر می‌رسد.

در چنین دیدگاهی، فرهنگ گروهی موهبت الهی محسوب می‌شود؛ بعضی افراد از این موهبت برخوردار هستند و دیگران نه!

کتاب کد فکری (Culture code)دنیل کویل، شیوۀ متفاوتی را درپیش گرفتم.

طی مدت چهار سال، روی هشت گروه موفق برتر دنیا تحقیق و بررسی کردم، از جمله: یک واحد نظامی یگان ویژه، مدارس داخل شهری، یک تیم بسکتبال حرفه‌ای، یک استودیوی فیلم، یک گروه از بازیگران کمدی، یک گروه دزدان جواهرات و چند گروه‌ دیگر.

در پایان، به این نتیجه رسیدم که چنین فرهنگی، از یک‌سری مهارت‌های خاص نشئت می‌گیرد. این مهارت‌ها که عامل محرک تفکر گروهی برای ایجاد ارتباط متقابل هستند، ساختار این کتاب را تشکیل می‌دهند

مهارت اول: ایجاد امنیت: به‌دنبال کشف این است که چگونه سیگنال‌های ارتباطی می‌تواند قیود تعلق و هویت را ایجاد کند.

مهارت دوم: بیان کاستی‌ها: شرح می‌دهد که چگونه عادت‌ ریسک‌های دوجانبه موجب برانگیخته‌شدن همکاری قابل‌اعتماد می‌شود.

مهارت سوم: هدف‌گذاری: می‌گوید که چگونه نکته‌ها و کلماتی که اعضای گروه بیان‌ می‌کنند، موجب ایجاد اهداف و ارزش‌های مشترک می‌شود.

این سه مهارت، از ابتدا تا انتها، عملکرد تعاملی دارند؛ ابتدا ارتباط گروهی را شکل می‌دهند و سپس آن را به‌کار می‌اندازند. هر بخش از این کتاب مانند یک تور برنامه‌ریزی‌شده است. در ابتدا باید روش کارکرد هر مهارت را کشف کنیم. سپس با گروه‌ها و رهبرانی که این شیوه‌ها را به‌کار می‌گیرند، زمانی را سپری کنیم. هر بخش با مجموعه‌ای از پیشنهادات اجرایی برای انواع گروه‌ها، به پایان می‌رسد.

در صفحات بعدی، با گروه‌های فکری برتر به‌صورت دقیق‌تری آشنا می‌شویم و درمی‌یابیم که چه موضوعاتی موجب برتری آن‌ها شده است. به ساختار مکانیکی ذهن نگاهی می‌اندازیم تا ببینیم چگونه احساس اعتماد و احساس تعلق شکل می‌گیرند.

در این مسیر، خواهیم دید که:

_ به باهوش‌بودن بیش از اندازه اهمیت داده می‌شود.

_ پذیرش کاستی‌ها بسیار تعیین‌کننده است.

_ خوب و مهربان‌بودن آن‌قدر که فکرش را می‌کنیم اهمیتی ندارد.

فراتر از این‌ها، خواهیم دید که رهبران این تفکرات گروهی که عملکرد خوبی دارند، به‌دنبال چالش‌هایی هستند که در این دنیای پرشتاب، دستاوردش برتری است.

فرهنگ‌های موفق، اسرارآمیز به‌نظر می‌رسند؛ اما حقیقت این است که اصلاً این‌گونه نیستند! فرهنگ، یک سری از روابط عادی زندگی است که در جهت هدفی مشترک کار می‌کنند. فرهنگ، موجودیت افراد نیست، بلکه آن فعلی است که افراد انجام می‌دهند.

احساس امنیت؛ بسترساز تفکر قوی

یادگیری مهارت امنیت مستلزم این است که الگوی این مهارت تشخیص داده شود، واکنش سریعی صورت بگیرد و یک سیگنال درست، در زمان درست ارسال شود.
همان طور که در فصل اول کتاب کد فکری توضیح می‌دهد که چگونه بینش حاصل از این تحقیق در نحوۀ برقراری ارتباط او با دیگران مؤثر بوده است
شنونده فعال: صاحبان کد فکری موفق شنونده فعالی هستند. اهمیت بسیار دارد که کلام دیگران را قطع نکنیم. همان طور که یک تناوب درست و روان می‌تواند نشانه ای از قوی از هماهنگی و عملکرد گروهی باشد.
صاحبان کد فکری افرادی اجتماعی هستند. وقتی وارد گروه جدیدی می‌شویم ذهن ما سریعا تصمیم می‌گیرند که چگونه ارتباط برقرار کند. آنها برای این لحظات اولیه ارزش زیادی قائل هستند. این کار، یک سیگنال احساس تعلق قوی را در لحظه ای ارزشمند ارسال می کند، دقیقا زمانی که افراد کاملا آماده دریافت آن هستند.
استقبال از دریافت پیام: گروه‌های کدفکری کاملاً پذیرای هر نوع خبری هستند.
آینده‌بینی: یکی از عادت‌های گروه‌های موفق، آینده‌بینی هوشمندانه است؛ پیوندی میان‌ آینده و اکنون.
تشکر و قدردانی بسیار: عموماً صاحبان کد فکریِ بسیار موفق، بیش از اندازه از دیگران تشکر می‌کنند.
دقت در فرایند استخدام افراد جدید : گروه‌های موفق در این تصمیم‌گیری بسیار دقت می‌کنند.
ایجاد فضای امن و هماهنگ : فضاهایی ایجاد کنید که میزان هماهنگی و ارتباط افراد به بالاترین سطح ممکن برسد.
حرف‌هایی که باید شنیده شود: گروه‌های بسیار موفق مکانیزم‌های ساده‌ای را به‌کار می‌گیرند که مشارکت تمام اعضای گروه را ارزشمند می‌داند و آن را مورد تشویق و توجه قرار می‌دهند.
سرمایه‌گذاری روی اولین برخوردها : صاحبان تفکر برتر برای این لحظات اولیه ارزش زیادی قائل هستند.
خودداری از نشان دادن بازخورد ساندویچی : گروه‌های فکری در مورد نکات مثبت، با بیان کاملاً روشن و واضح که ناشی از شناخت و قدردانی بود برخورد می‌کنند.کتاب کد فکری، صاحبان کد فکری موفق
استقبال از شادی: استقبال از شادی و خندیدن تنها یک کار ساده نیست، بلکه سیگنالی قوی از احساس امنیت و ارتباط خوبی را به وجود می آورد.

دربارۀ کتاب اصل پیشرفت بیشتر بدانیم: تاثیر شگفت‌انگیز پیروزهای کوچک برشادی، تعامل مثبت و خلاقیت در کار

کتاب اصل پیشرفت نوشته‌ی ترزا امابیل و استیون کرامر شاهکاریست مدیریتی که برای رهبران و مدیران مشتاقی که می‌خواهند مسیری درست به همراه کارمندانشان داشته باشند.

کتاب اصل پیشرفت

صاحبان کد فکری موفق، در لحظات بحرانی شکل گرفته‌اند

وجه تمایز صاحبان کد فکریِ خاص این است که آنها از بحران، برای شفاف سازی هدف خود استفاده میکنند. وقتی امروز رهبران این گروههای موفق در مورد آن لحظات صحبت میکنند، همچنان قدردان و سپاسگزار آن لحظات دشوار هستند و یک حس نوستالژیک نسبت به آن دارند.
این رنج و پشت سر گذاشتن این آزمونهای دشوار موجب شده است که گروههای خود و تواناییهایشان را بیشتر کشف کنند.
این موجب میشود با یک نگرش جدید به دنبال تعیین اهداف باشیم. البته ساده نیست؛ مثل حک کردن شعار یک عملیات بر روی یک سنگ، یا تشویق دیگران به بیان جملات یا اشعار مذهبی نیست، این یک فرایند دائمی یا هرگز تمام نشدنی است، فرایند تلاش، شکست، بازخورد و فراتر از همه یادگیری. محیطهای فوق هدفمند نسبت به گروه، نگاهی از بالا به پایین ندارند آنها زمین را زیر و رو میکنند. بارها و بارها همچنان که گروه به دنبال یکدیگر در جست وجوی مشکلات هستند با چالشهای جهانِ همواره در حال تغییر نیز مواجه اند.
حقیقت شگفت‌انگیزی درباره صاحبان کدهای فکری موفق وجود دارد: اینکه بسیاری از آن‌ها در لحظات بحرانی شکل گرفته‌اند. بحران شرکت پیکسار در سال ۱۹۹۸ زمانی اتفاق افتاد که قرار بود یک پایان آماده برای پخش را برای انیمیشن بسیار تحسین‌شدۀ داستان اسباب‌بازی‌ها تهیه کنند
کتمول و لاستر این پرسش را هدف اصلی پیکسار می‌دانستند: «آیا استودیو با انجام یک کار متوسط توانسته چنین کاری را ارائه دهد یا تصور این بوده است که کارشان عالی است؟»
با اصرار آن‌ها شرکت پیکسار ورژن‌های اولیه را دور ریختند و سعی کردند یک کار نمایشی کامل را به‌جای یک فیلم ویدیویی منتشر کنند. این فشار لحظۀ آخری، هویت پیکسار را درخشان‌تر کرد و موجب نوآوری در بسیاری از سیستم‌های همکاری شد که امضای آن را دارند؛ مانند برین‌تراست.

کتاب کد فکری؛ شاخصه های بسیار مهم گروه های موفق

دربارۀ کتاب شرکت خلاقیت بیشتر بدانیم: داستان شرکت پیکسار

اد کتمول؛ در این کتاب از آموخته‌ها و اشتباهاتی که در شرکت پیکسار تجربه کرده است را روایت می‌کند. راز بسیاری از مدیران و کارآفرینان برای خود و کارمندانش می‌خواهند تا به موفقیت برسند.

کتاب شرکت خلاقیت اد کتمول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری ...