بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها
بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها
عادت ها! این واژه به ظاهر ساده اما پیچیده. این روزها کمتر کسی است که اهل مطالعه باشد و اسمی از آن را نشنیده باشد. انواع کتاب های عادت ساز یا حتی اپلیکشنهای تلفن همراه پیرامون این موضوع نوشته و ساخته شدهاند. اما براستی ماهیت عادت ها چیست؟ اهمیت آنها مگر چقدر میتواند باشد که این میزان از توجه را به سوی خود جلب کردهاند؟ آنها چگونه ساخته می شوند؟ چگونه در هم شکسته می شوند؟ با معرفی بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها همراه ما باشید.
فهرست مطالب
هر موجودی از بدو پیدایش در عادت ها تنیده شده است. با کمی دقیق شدن در جزییات آنها میتوان متوجه شد که کلاف در هم تنیده زندگی مجموعهای از این عادت ها است که در هر سن و شرایطی تغییر یافته و شکل دیگری به خود میگیرد اما همواره این عادت ها هستند که کنترل زندگی را بدست میگیرند. در این مقاله سعی کردهایم از چیستی آن ها، نحوه شکلگیری، اثر گذاری و شکسستن شان صحبت کنیم. همینطور معرفی بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها که خواندن آنها میتواند سبب تغییر بسیار شگرفی در زندگیتان باشد.
چه چیزی را عادت مینامیم؟
عادت ها به عنوان مجموعه رفتارهایی تعریف میشوند که به طور منظم و مکرر انجام میشوند، بدون اینکه واقعاً به آنها فکر کنیم. آنها همچنین میتوانند به عنوان اقداماتی توصیف شوند که از نوعی محرک داخلی یا خارجی ناشی میشوند. علاوه بر این، عادات، کارهایی هستند که در زمینههای خاص انجام میدهید. به عنوان مثال، ممکن است یک نفر عادت داشته باشد که در هنگام نوشیدن الکل، سیگار بکشد. فرد دیگری ممکن است عادت داشته باشد که قبل از خواب دندانهای خود را مسواک بزند. اصولاً عادت میتواند هر چیزی باشد که به اندازه کافی تکرار شود تا خودکار شود. دیگر لازم نیست واقعاً به انجام آن کار فکر کنید. فقط اتفاق میافتد.
این راهی برای صرفه جویی در انرژی است. بنابراین، عادات تأثیر عمیقی بر زندگی شخصی و شغلی ما دارند. در حالی که برخی از عادات تأثیر مثبت دارند، برخی عادت های دیگر نیز تأثیر منفی دارند. برخی میتوانند بگویند که زندگی (یا حداقل موفقیت) نتیجه عادات ماست. کارهایی که به طور منظم انجام میدهیم به شخصیتی که هستیم و اهدافی که به آنها میرسیم کمک میکند. به همین دلیل است که یادگیری نحوه ایجاد عادات خوب (و ترک عادت های بد) یک مهارت ضروری زندگی است که مزایای گستردهای دارد. پس بیایید بیشتر در مورد عادت ها صحبت کنیم.
معرفی بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها
عادت های اتمی نوشته جیمز کلیر؛ راهی آسان برای ایجاد عادت های خوب و ترک عادت های بد
نویسندگان بسیاری کوشیدهاند با نوشتن کتاب هایی درباره عادت ها سعی در بهبود کیفیت زندگی افراد داشته باشند. جیمز کلیر با نوشتن کتاب عادت های اتمی تلاش کرد که چرخه ساخت عادت ها را توضیح دهد. او یکی از متخصصان برجسته در زمینه ایجاد عادت ها و استراتژیهای عملی است که به شما چگونگی تشکیل عادت های خوب را آموزش میدهد. او به شما یاد میدهد که چرخه اشتباهات بد را شکسته تا رفتارهای کوچکی که باعث بدست آوردن نتایج قابلتوجه میشوند را کنترل کنید.
چرا بسیاری از ما موفق به کاهش وزن نمی شویم؟ چرا نمی توانیم زود بخوابیم و زود بیدار شویم؟ آیا به دلیل عدم عزم است؟ اصلا. مسئله این است که ما این کار را به روش اشتباه انجام می دهیم. جیمز کلیر متوجه می شود که برای شکل دادن به یک عادت چهار مرحله لازم است. این کتاب خلاصه ای از چهار قانون مربوط به چهار مرحله است که به شما کمک می کند تا به سرعت عادت های خوب بسازید یا به طور غیرمستقیم، عادات بد را کنار بگذارید.
آنچه که جیمز کلیر در کتاب عادت های اتمی بر آن تاکید دارد و تا این اندازه مورد قبول افراد واقع شده است سه طرز فکری است که میتوانید برای ایجاد عادت ها از آن ها استفاده کنید. شکل گیری عادت ها و کلیدهایی برای تغییر عادت های شما ارمغان کتاب ارزشمند جیمز کلیر است.
آنچه او به تفصیل در کتاب عادت های اتمی پیش رویتان قرار میدهد، پایبند بودن به بهبود عادتهایی است که اجرا کردهاید. کتاب عادت های اتمی سرشار از قوانینی است که تغییر نمیکنند. این کتاب مملو از اصول پایداری است که برای ارتقای کسبوکار، بالا بردن کیفیت زندگی خانواده و توسعه فردی خودتان میتوانید از آن بهره ببرید.
اگر واقعا خواهان رسیدن به اهداف مشخصی در زندگی هستید، یا تعمداً میخواهید عادت های خود را تغییر دهید و عادت های جدیدی برای همه عمر داشته باشید این کتاب با اصولی گام به گام شما را برای آن مهیا میکند.
خرید کتاب عادت های اتمی نوشته جیمز کلیر |
معرفی بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها
ترک نشدنی نوشته راسل پولدارک؛ چرا مغز ما از تغییر گریزان است؟
ترک نشدنی داستانی درباره مغز است. داستان مقاومت مغز نسبت به تغییر. راسل پولدارک در این کتاب خواندنی دست روی نقطه ضعف اغلب انسانها میگذارد که آن ترک عادت ها است. برای ما انسانها که کم و بیش عادت های بد خود را میشناسیم این فرآیند ترک عادت های بد بسیار سخت است و به همین دلیل مغز ما از تغییر فرار میکند.
او در کتاب ترک نشدنی این گریز مغز از تغییر را از دیدگاه علوم اعصاب بررسی میکند تا راهکارهای علمی و کاربردی ارایه دهد. او درک ما را نسبت به ساخت عادت ها و تلاش مغز برای حفظ آن ها را برای همیشه تغییر خواهد داد. راسل پولدارک کتاب ترک نشدنی را بر مبنای قوانینی نوشته که در تصمیم گیری به شما کمک کند. او استاد دانشگاه استنفورد در رشته روانشناسی تجربی است.
بسیاری از نویسندگان بزرگ این کتاب را تایید کرده و از شگفتی علوم اعصاب و تلاش ذهن برای تغییر عادت ها شگفت زده شده اند. آنها ادعا دارند که راسل پولدارک دانشمندی است نادر که توانایی پیش بردن دانش بشر را دارد.
خرید کتاب ترک نشدنی نوشته راسل پولدارک |
معرفی بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها
قدرت عادت نوشته چارلز داهیگ؛ چرایی کارها در زندگی و کسب و کار
کتاب قدرت عادت؛ همانطور که از نامش پیداست عادت ها را به چالش کشیده و آنها را به تفصیل شرح داده است. آنچه چارلز داهیگ را در نوشتن این کتاب بر سر زبان انداخت موضوع بسیار مهمی است که او بدان اشاره دارد. نویسنده در این کتاب تصمیمات واقعی و عادت های رفتاری را از هم متمایز کرده است. او با تمرکز بر تغییر عادت های رفتاری در زندگی شخصی یا حتی برای صاحبان مشاغل و کسب و کارها توانسته تغییری شگرف برای آن ها رقم بزند. این کتاب از جنبه های متفاوتی عادت ها را بررسی می کند و این چندوجهی بودن کتاب آن را برای خواننده بسیار جذاب و خواندنی نموده است.
این کتاب بیش از یک سال در صدر پرفروش ترین های نیویورک تایمز بوده است. چارلز داهیگ نویسنده کتاب قدرت عادت فارغ التحصیل مدرسه کسب و کار هاروارد است و برنده جایزه پولیترز نیویورک تایمز. از عنوان و اعتبار در دنیای نویسندگان کم ندارد. همینطور کتاب قدرتمندش…
اگر جسارت و اراده تغییر دارید می توانید با خواندن این کتاب تفاوت میان عادت هایتان را پیدا کنید. آن ها را تغییر داده یا اصلاح کنید و عادت های جدیدی خلق کنید. فقط کافیست دست بکار شوید.
خرید کتاب قدرت عادت نوشته چارلز داهیگ |
معرفی بهترین کتاب ها در حوزه عادت ها
عادت های کوچک نوشته استفان گایز؛ عادت های کوچکتر، نتایج برتر
عادت های پایدار چگونه شکل میگیرند؟ دستاوردهای بزرگ ماحصل کدام گام کوچکی بودهاند؟ یک عادت کوچک یک رفتار مثبت بسیار کوچک است که هر روز خود را مجبور به انجام آن میکنید. یک عادت کوچک به طرز فریبندهای قدرتمند و یک استراتژی برای ایجاد عادتی برنده است. برای ایجاد تغییرات پایدار، باید از مبارزه با مغز خود دست بردارید.
استفان گایز در کتاب عادت های کوچک به نکته مهمی اشاره دارد. او میگوید به جای تلاش برای ایجاد انگیزه برای رسیدن به اهداف دلهرهآور، برای هر کاری ابتدا یک قدم بردارید. عادات کوچک ترس، شک، و تردید را از بین میبرد. با ایجاد یک روال از عادات کوچک مثبت، به خودتان این فرصت را میدهید که هر روز از موفقیتهای کوچک لذت ببرید و در عین حال پیشرفت واقعی به سمت آرزوهای واقعی خود داشته باشید.
وقتی در حال خلق یک عادت جدید هستیم، قدرت اراده مهمترین عنصری است که محک میخورد. ما دائما در چرخهای از رکود، سرزنش و تکرار قرار گرفتهایم. فرار از احساس شکست یا استعفا بسیار دشوار است. با این حال مشکل از درون ما نیست، بلکه در انتخاب استراتژیهایست که بکار گرفتهایم. کتاب عادت های کوچک مملو از راهکارهایی است که یاد بگیریم. مثلاً انجام یک بار ورزش در روز برای ساختن بدنی عالی، خواندن یک صفحه کتاب در روز، برای تبدیل شدن به دانشآموزی برتر یا فردی آگاهتر، یا نوشتن 50 کلمه در روز برای تبدیل به نویسندهای بهتر.
خرید کتاب عادت های کوچک نوشته استفان گایز |